ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ

Το επαγγελματικό θερμοκήπιο αποτελεί ένα εργαλείο παραγωγής τροφίμων και καλλωπιστικών φυτών, και στόχος του είναι η παραγωγή προϊόντων στην καλύτερη δυνατή ποιότητα με το μικρότερο δυνατό κόστος. Για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει η θερμοκηπιακή εγκατάσταση να αξιοποιεί στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό το κλίμα της περιοχής, με τον σωστό σχεδιασμό και τον σωστό εξοπλισμό.

Η εταιρεία μας από το 2006, εξειδικεύεται στην κατασκευή επαγγελματικών θερμοκηπίων, διάφορων διαστάσεων με εξαιρετικής ανθεκτικότητας νάιλον και δίχτυα σκίασης προσφέροντας νέα δυναμική και ασφάλεια στην καλλιέργεια των κηπευτικών με αποτέλεσμα να συμβάλλει ουσιαστικά στην αύξηση της παραγωγής και του εισοδήματος των ανθρώπων και εταιρειών που μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια. Απόδειξη και οι πολυετείς συνεργασίες με πολλές γεωργικές επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα που ασχολούνται με την παραγωγή κηπευτικών, ανθέων, μανιταριών, πολλαπλασιαστικού υλικού, λοιπών ειδών δενδροκηπευτικής και βιολογικής καλλιέργειας οποιασδήποτε μορφής.

Μοναδικός μας στόχος είναι η άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη μας εγγυημένα, αξιόπιστα και πάντα στις χαμηλότερες τιμές. Η εταιρεία ΣΑΡΑΝΤΙΝΟΣ ΗΛΙΑΣ διαθέτοντας εμπειρία και τεχνογνωσία, αξιοποιώντας πάντα την υψηλότερη τεχνολογία, σχεδιάζει μεγάλη γκάμα επαγγελματικών θερμοκηπίων για κάθε τύπο καλλιέργειας και όλα τα επαγγελματικά θερμοκήπια που κατασκευάζει μπορούν να εγκατασταθούν σε όλα τα κλίματα προσφέροντας ένα άριστο περιβάλλον για οποιαδήποτε εφαρμογή. Η ποικιλία και η εφαρμογή διαφορετικών τύπων αερισμού και κάλυψης, προσδίδει την υψηλότερη αποτελεσματικότητα στην επένδυση του παραγωγού. Προσφέρουμε όλο τον πρόσθετο εξοπλισμό επαγγελματικών θερμοκηπίων που απαιτείται σε μια σύγχρονη θερμοκηπιακή μονάδα όπως:

  • Συστήματα Θέρμανσης, Ψύξης, Δροσισμού, Υδρονέφωσης, Ύγρανσης και Αφύγρανσης,
  • Συστήματα Εξαερισμού και Ψυκτικούς θαλάμους,
  • Αερόθερμα και Ανεμιστήρες Ανακύκλωσης Αέρα,
  • Μεταλλικές Δεξαμενές Νερού και Πετρελαίου,
  • Κουρτίνες Σκίασης και Συσκότισης,
  • Ψεκαστικά και Αντλητικά συγκροτήματα,
  • Αναμείκτες λιπασμάτων, Σπορεία, Ριζοτήρια,
  • Καρότσια Ανθοκομίας, Κυλιόμενα Τραπέζια Ριζοβολίας Λουλουδιών και για οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε για το επαγγελματικό σας θερμοκήπιο επικοινωνήστε μαζί μας για να σας συμβουλεύσουμε σωστά, αξιόπιστα και εγγυημένα.